Ukshini: Agim Mehmeti patarica e Mulla Sulës

Në vazhdim u sjellim reagimin e Ukshinit nga facebook profili i tij:

“Në New York këto ditë sa nuk u prangos Mulla Sula nga njerëzit e sigurimit dhe të rendit, deri sa ky imponohej që të afrohej tek arabët e të bënte selfie, si axhami manjak! Sigurimi ia teri pshtymën në fyt, kurse këtij farë “bereqeti” i paska shku në mend që ta shkruaj një kolumne!!!

Në kolumnën e Mulla Sulës Agim Mehmeti shkruan: “Unë dhe Bashkësia Islame e kemi luftuar në vazhdimësi terorizmin që përpiqet të veshë petkun islam, po insistoj që opinioni intelektual shqiptar dhe krerët e kishave katolike e ortodokse shqiptare të japin kontributin e tyre qetësues…”

Nga kjo fjali nënkuptohet se shqiptaria po vlojka nga “terroristët shqiptarë” të cilët i paska luftu Mulla Sula por që edhe intelektualët shqiptarë ortodoksë e katolikë duhet t’i luftojnë “terroristët” e tyne. Agim Mehmeti në kollumnën e Mulla Sulës shkrun: “Të atillët sigurisht se mund të ngjallin shqetësime ndër ne, por po e them me bindje se, mjerisht, edhe në “kampusin” ortodoks e katolik shqiptar nuk po mungojnë lëvizje e individë të ngjajshëm”!!!

O Agim Mehmti, a u bë boll! Krejt bota islame gërditet nga emri i Mulla Sulës e tij prej mutit do me na ba lule me i marrë erë! O pis, deri ku do të shkosh? Tan jeta të shkoi në rolin e shleperit! Qe pse:

  1. Për hatër të Fehmi Muçës dhe Lubomir Fërçkoskit ti u bane zëvendës drejtor i Agjencionit për lustrim!
  2. Për hirë të Sasho Mijallkovit iu afrove Menduh Thaçit!
  3. Për hirë të Ermira Mehmetit dhe Musa Xhaferrit iu afrove VMRO-së dhe e emrove grujën tande drejtoreshë të radio Shkupit.
  4. Për hirë të Zoran Zajevit nipin tënd, atë dhëndrin e shkijeve, e bane drejor të Telekomit!
  5. Për hirë të kontakteve nëntoksore me strukturat e siguimit të VMRO dhe të LSDM e dërgove në një kurs njëvjeçar djalin tënd në Beogtrad (më duket që e ka pas një aksident kah Kosova!)!
  6. Na e thuj, cilat cica të ndihmuan që t’i afrohesh Mulla Sulës.

O pis, o Agim Mehmeti, a e di ti se sa i poshtër asht Mulla Sula? Ështe aq i poshtër sa pranon që kolumna t’i shkruaj edhe një pijanec, apo një nakoman! Prandaj, boll mo! Më mirë të vdesish nga uria se sa të ushqehesh nga malli haram i Mulla Sulës. Kqyr ato vjersha të Asdrenit e të At Gjergj Fishtës, mësoja vllaut tand turqeli, që kurr se ka dasht shqiptarinë. Edhe ti gjakë të tillë ke! Leje Mulla Sulën, shqiptarizoje vëllaun, fëmijët, gruan, familjen tande të gjanë. Kaq kësaj radhe.”

/Kombetare/

Leave a Reply