Uragani i tmerrshëm shkatërron dy ishuj ne Karaibe

Dy ishuj karaibianë, Anguilla dhe Shën Martin, tashmë janë shkatërruar nga uragani Irma, i cili po cilësohet si një ndër më të rrezikshmit deri më tani, shkruan BBC, transmeton Gazeta Express.

Uragani Irma, i nisur nga Oqeani Atlantik, ka goditur Ishujt Karaibe, por më së shumti ka dëmtuar ishujt e territorit të jashtëm francez, Anguilla, Shën Martin dhe Shën Berthemely.

Këto pamje janë publikuar nga transmetuesi amerikan ABS.

Leave a Reply