Ushtria tregon armët në Berat

Forcat e armatosura organizuan nje panair për armët në qender të qytetit te Beratit.

Ushtaraket takuan edhe grupe te rinjsh, duke iu shpjeguar menyren e perdorimit te pajisjet moderne luftarake.

Gjate bashkebisedimit, oficerët  i informuan  te rinjte se mund t’i  bashkohen forcave te armatosura.

Ata  thane se kushtet kryesore jane mosha mbi 18 vjec, shkolla e mesme si dhe te mos jene te denuar nga gjykatat.

Nderkohe, shefi i shtabit te pergjithshem Gjeneral Brigade Bardhyl Kollcaku  u shpreh se forcat speciale  janë krenaria e një vendi.

Leave a Reply