Viktima dhe shumë të plagosur

Masakër e vërtete në një festë në ambjentin e jashtëm të një vile në Rochester të Neë York.

Të paktën dy persona kanë gjetur vdekur dhe shumë kanë mbetur të plagosur pasi një person hapi zjarr ndaj turmës së të rinjve që ishin mbledhur në një feste private.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në “Goodman Street” zona e Pennsylvania Avenue.

Sipas të dhenave të para, gjithcka ka ndodhur në mesnatë mes të premtes dhe të shtunës me orën locale në Neë York.

Nuk ka ende detaje të tjera mbi autorin e masakrës.

Leave a Reply