Walker: Sa më shpejt të formohet Qeveria

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur ish-shefin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadorin William Walker, i cili edhe një herë ka kërkuar që sa më shpejt të formohet Qeveria e re e Kosovës.

Pas takimit Thaçi edhe një herë ka falënderuar ambasadorit Walker për gjithçka që po bën për Kosovën.

“Edhe një herë faleminderit shumë ambasadorit Walker për gjithçka që po bën për Kosovën. Nganjëherë është edhe kritik ndaj neve që jemi në politikë, por gjithmonë këto kritika kanë qenë të mirëseardhura për t’u përmirësuar edhe unë madje personalisht që edhe kur na ka kritikuar e kemi dashur, e kemi respektuar punën dhe angazhimin e Walker, sepse dëshiron që ta sheh Kosovën sa më shpejt përpara dhe të jetë e konsoliduar”, tha Thaçi. 

Kurse, ambasadori Walker edhe një herë ka përsëritur se sa më shpejt duhet të formohen institucionet.Ish-shefi i misionit të OSBE-së tha se është krenar për Kosovën e sotme./kp

Leave a Reply