Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë greke”, do të ketë drekë pune me kolegun e tij grek, Kiriakos Micotakis dhe do të realizojë takim edhe me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Së bashku me kryeministri Zaev janë edhe zëvendëskryeministrat për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi, për çështje evropiane, Nikolla Dimitrov dhe ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani.

Leave a Reply