Zbulohen krijesat e rralla të detit në formë aliene

Një ngjarje e rrallë ka ndodhur në Britaninë e Madhe kur një familje ka gjetur mijëra gjallesa të çuditshme detare.

Në një video të publikuar nga mediat e huaja shikohet momenti kur familja britanike gjen mijëra krijesa detare me formë alieni në një plazh në Uells.

Martyn Green, 47 vjeç, dhe familja e tij ishin në një udhëtim në Caernarfon të dielën kur ata zbuluan krijesën e rrallë, vlera e të cilave është deri në 50 000 mijë paund.

Ndërkohë deri më tani nuk ka asnjë reagim zyrtar në lidhje me këto gjallesa, krijesat janë të mbuluara nga një tip guaske e bardhë dhe kishin mbushur një pjesë të plazhit ku u gjendën./abcnews.al

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2244692.html

Leave a Reply