A ju ka ndodhur ndonjëherë të bëni gjumë në njërën nga këto pozita?

Këta njerëz aq shumë kishin nevojë për gjum sa nuk zgjodhën as kohën dhe as vendin

Pa dyshim, ne të gjithë ndonjëherë ndodh që kotemi, veçanërisht në transportin publik gjatë rrugës për në shtëpi nga puna.

Por, gjithmonë shpresojmë që mos të jemi në pozita që do të bëhemi objekt i talljes në rrjetet sociale.

Më poshtë kemi përzgjedhur disa prej fotografive të njerëzve që kanë fjetur në pozita të ndryshme.

Leave a Reply