Amerika ndihmon sërish Shqipërinë pas 26 nëntorit

Qeveria e Shteteve të Bashkuara sot u dhuroi Forcave të Armatosura Shqiptare mbi 330,000 dollarë pajisje për raste emergjencash, në mbështetje të situatës pas tërmetit të 26 nëntorit.

“Gjeneratorët, tendat, elementët e ngrohjes dhe pajisjet e tjera të dhuruara do të ndihmojnë gjithashtu edhe në përpjekjet e ardhshme humanitare dhe të reagimit ndaj emergjencave”, thotë ambasada.

Postimi

🇦🇱️ | Sot, qeveria e Shteteve të Bashkuara u dhuroi Forcave të Armatosura Shqiptare mbi 330,000 dollarë pajisjesh për raste emergjencash, në mbështetje të përpjekjeve të vazhdueshme humanitare pas tërmetit të 26 nëntorit. Gjeneratorët, tendat, elementët e ngrohjes dhe pajisjet e tjera të dhuruara do të ndihmojnë gjithashtu edhe në përpjekjet e ardhshme humanitare dhe të reagimit ndaj emergjencave. #ShBAQendronKrahShqiperise

Leave a Reply