Cakaj: Mesdheu të përfshihen në nivele të larta të diskutimit të OSBE

Ndërsa Shqipëria përgatitet të marrë drejtimin e OSBE, ministri në Detyrë i Punëve të Jashtme thotë se vendet e Mesdheut duhet të përfshihen në nivelet më të larta të diskutimit politik.

CakajJemi të gatshëm dhe që tutje pasi këto ndryshime të kalojnë, të dëgjojmë me kujdes të gjithë propozimet që vijnë nga vendet e Mesdheut. Vendet e Mesdheut duhet të përfshihen në nivele të larta të diskutimit politike të OSBE.  Ndërsa Shqipëria përgatitet të marrë drejtimin e OSBE, presim të bashkëpunojmë me kryetarin e ardhshëm të grupit të kontaktit me OSBE

Leave a Reply