Akademia

Midis nesh Themelimi i Akademisë Shqiptare për Shkencë dhe Art në Maqedoninë e Veriut është një çështje shumë e nevojshme,…

Edhe aktorët janë krijues

Në fokus Në një bisedë televizive, kohë më parë, aktori “mjaft i arrirë e i vlerësuar”, në pyetjen e gazetarit…