Dukesha Kate, kukafshehti me fëmijët me probleme

Dukesha Kate ka treguar edhe një herë se ajo është mjaft e ndjeshme përsa i përket çështjeve të shtresave me probleme.

Ajo ka vizituar një qendër të fëmijëve me probleme fizike duke u’a zbukuruar paksa ditën fëmijëve të moshës 5-8 vjeç.

Kate e cila është 5 muajshe shtatzënë luajti kukafshehti me fëmijët madje foli edhe me shenja me fëmijët që kanë probleme me dëgjimin.

Dukesha ka qenë vullnetare para pak vitesh në një qendëër të ngjashme dhe ka deklaruar se i ka shumë për zemër këta fëmijë dhe shpesh përpiqet t’i ndihmojë.

Përveç titullit fisnik Kate ka dhe një shpirt të tillë.

Leave a Reply