EDITORIAL NGA LMR NE BFI: Askund s’po gjendet ilaç për frikën e Sulejman Rexhepit

Dje, më 21.10. 2019, Sulejman Rexhepi nënshkruan vendimin që e sjell vetë, me numër protokolar, 02-6/6. Sot, të gjitha organet dhe institucionet e BFI-së të kapur nga dora e zezë antiislame, u informuan me këtë vendim, i cili flet ekskluzivisht për “lepurin e frikës” që tashmë po dridhet në barkun e Sulejman Rexhepit. Me shantazha e kërcënime, me vërejtje e me largime nga puna nuk mund që t’i detyrojë që ta duan e ta respektojnë, që t’ia miratojnë veprimet haram që po i kryen çdo ditë të lume. Në horizont po vërehet një zgjim i intelektualëve teologë 

Kliko linkun

https://reformohu-bfi.blogspot.com/2019/10/editorial-askund-spo-gjendet-ilac-per.html

Leave a Reply