Kosova numëron mbi 2 mijë të infektuar dhe 35 viktima nga koronavirusi

Kosova ka tejkaluar numrin dy mijë të rasteve me koronavirus.

Të dielën u raportuan edhe për 75 të infektuat të tjerë, duke e çuar totalin në 2.073.

Ndërsa viktima Kosova numëron 35. Nga ana tjetër, gjatë orëve të fundit janë shëruar edhe 38 persona, duke bërë që numri i përgjithshëm i të shëruarve të arrijë në 1,018.

Leave a Reply