Mazhoranca i rrëzon Metës tre dekrete

Mes mazhorancës dhe Presidencës duket sikur ka nisur një “betejë” me kthim ligjesh.

Gjatë ditëve të fundit, kreu i shtetit Ilir Meta kërkoi nga mazhoranca që të reflektojë për tre ligje: “Për tatimin mbi vlerën e shtuar”, “Për ligjin e turizmit detar” dhe “Për prokurimet në fushën e mbrojtjes”.

Por që të tre dekretet u rrëzuan këtë të enjte nga PS në përfundim të seancës plenare.

Leave a Reply