Skandal në klasiken Brazil-Argjentinë, ndërpritet ndeshja

Super klasikja Brazil vs Argjentinë e vlefshme per eleminatoret e kupes se Botes është luajtur vetem 5 minuta.

Autoritet shendetesore kanë kerkuar largimin e katër lojtareve argjentinas me arsyetimin se kane mashtruar me rregullat e Covid-19 dhe duhet te benin disa dite karantine para se ti bashkoheshin Argjentines në këto sfida eleminatore.

Por nderkohe qe autoritetet kane shkuar te marrin lojtaret, pjesa e futbollisteve argjetinas me Messin te parin, jane sensibilizuar dhe kane vendosur ti drejtohen dhomave te zhveshjes per te mos u kthyer më.

Leave a Reply