Tag Archives: Kthimi i Judës

KTHIMI I JUDËS

(fragment, monodramë, 2004) (Zhvesh tunikën dhe me të e vesh njërën nga shtyllat.) Kurrë nuk u shfrye urrejtja e mllefi…