Artistët në pushtet

Midis nesh Historia e dy-tre shekujve të fundit tregon se roli i artistëve dhe krijuesve në ndryshime të sistemeve shoqërore,…

SHBA rihap ambasadën në Kiev

Blinken: Ukrainasit kanë mbrojtur atdheun e tyre Pas më shumë se tri muajsh mbyllur, është rihapur në Kiev Ambasada Amerikane…