Anglia dhe Turqia thellojnë marrëdhëniet

Në takimin që mbajtën gjatë Samitit të NATO-s Presidenti Rexhep Tajip Erdogan dhe kryeministri britanik Boris Johnson ranë dakord të thellojnë marrëdhëniet midis dy vendeve…