Protesta të dhunshme në Greqi

Kërkohet ndërhyrje në sistemin hekurudhor Përleshje të ashpra pati gjatë natës në Selanik, në vazhdim të protestave dhe grevave që…

Zgjerohen protestat në Gjeorgji

Protestuesit rikthehen në sheshin para parlamentit pavarësisht dhunës së policisë Mijëra protestues janë kthyer në qendër të kryeqytetit të Gjeorgjisë,…