Tag Archives: Rijaseti i Serbise

Çka kërkon Mulla Sula në Beligrad

Rijaseti i Serbisë zhvillon politikën që të gjitha organizmat fetarë islam që funksionojnë në “territorin e Serbisë” dhe, sipas kësaj…