Tag Archives: Rusi

Tensione mes Washington-it e Moskës

Biden: Putin do të paguajë, ndërhyri në zgjedhje. Rusia tërheq ambasadorin Klima e tensioneve mes Washington-it dhe Moskës po rikthehet….