Tag Archives: Shaqir Fetai

Virtytet

Çka mund të presë njeriu prej një njeriu të pavirtytshëm si Shaqir Fetai! Asgjë më shumë se sa lojëra të…

Zhgënjim dhe hidhërim

Shaqir Fetai është person që refuzohet, që nuk ngjiz askund, që nuk është i ideve, i aksioneve të shëndetshme, i…

A ka turpi brirë

“Sekretari gjeneral” i Shaqir Fetait, Irsal Jakupi, ka nisur të merret me reklama. I përzgjedhur si figurë mediale për reklama,…