10 armët më të fuqishme të NATO’s kundër Rusisë

Aleanca e NATO-s ka 70 vite që bën stërvitje të përbashkëta për mbrojtje dhe devijim rreziku.

Xhim Taunsend, nga Qendra për Siguri të Re Amerikane, thotë se arma më e fuqishme e aleancës është bashkimi.

Megjithatë, NATO duhet të jetë e përgatitur, teksa Rusia vazhdon të modernizojë ushtrinë me predha hipersonike dhe sisteme të tjera.

Më poshtë janë armët më të fuqishme që NATO ka tani kundër Rusisë.