65 vëzhgues nga asambleja e OSBE në Shqipëri

Deklarata paszgjedhore për standardet në 26 Prill

Rreth 65 vëzhgues nga Asambleja Parlamentare e OSBE do të vendosen javën e ardhshme në Shqipëri për zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit. Vëzhguesit do të punojnë me kolegët e tyre te institucioneve të tjera ndërkombëtare.

Azaj Gulijev, që është nënkryetari i Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, do të shërbejë si Koordinator Special dhe drejtues i misionit vëzhgues.

Këto zgjedhje janë një mundësi e rëndësishme për Shqipërinë për të demonstruar angazhimin e saj për zhvillimin demokratik dhe reformën” ka thënë Gulijev.

Leave a Reply