Akuzë nga Rusia: Amerikanët përgatisin vrasësit në Shqipëri për të sulmuar Iranin

Protestat e përgjakshme në Iran, të filluara më 28 dhjetor të vitit që sapo lamë, kanë shënuar 23 viktima, ndërsa më shumë se 1000 demonstrues janë arrestuar.

Protesta e përgjakshme në Iran që shkaktuar rreth 23 viktima janë shoqëruar edhe me akuza të forta të regjimit iranian ndaj SHBA-së, Izraelit dhe Arabisë Saudite.

Ndërkohë që 1000 demostrues janë arrestuar, Rusia ka hedhur akuza të rënda edhe mbi Shqipërinë.

“Amerikanët përgatisin vrasësit në Shqipëri për të sulmuar Iranin, por do të thyejnë dhëmbët”- titullohet shkrimi në “Sputnik”.

Portali zyrtar i Kremlinit, “Sputnik”, në një shkrim redaksional të publikuar të mërkurën shkruan se në Shqipëri, CIA dhe Shërbimi sekret izraelit po përgatisin njerëz për të luftuar me armë regjimin iranian.

Leave a Reply