Ambasada e SHBA-së: Është koha të fokusoheni në luftën kundër korrupsionit

“Ky është një hap I rëndësishëm, por progresi I vërtetë do të vlerësohet nga implementimi I suksesshëm I strategjisë. Lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar dhe përforcimi I sundimit të së drejtës janë kritike për RMV-në dhe fokusi vendimtar për partneritetin tonë strategjik” – ka publikuar në Facebook, Ambasada amerikane në Shkup.

Kuvendi në seancën e djeshme ka miratuar Strategjinë Kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konfliktit të interesit 2021 – 2025, që paraqet një dokument të rëndësishëm në luftën kundër korrupsionit të lartë.

Leave a Reply