Basha thirrje qeverisë: Bëni më shumë testime, është çështje për jetë a vdekje

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka kërkuar sërish nga qeveria që të kruhen më shumë teste, të jepet më shumë ndihmë për qytetarët e të ketë më shumë zgjidhje.

Në një postim në mediat sociale, Basha shkruan se qytetarët meritojnë më shumë dhe plani i propozuar prej tij ofron më shumë zgjidhje dhe rimbursim të plotë të shpenzimeve për personat e prekur.

Leave a Reply