BE dhe NATO gati planin për konflikt të armatosur me Rusinë

Bashkimi Evropian dhe NATO po bashkërendojnë një plan për përmirësimin e rrugëve ku, në rast konflikti me Rusinë, do të duhet të lëvizin trupat dhe mjetet për të arritur më shpejt në front.TEMA.j.j

http://edge01us.ekranet.com/videostream/2018/02/1522325170/1522325170_converted_480.mp4?v=ZAq4Hnj9Br

Leave a Reply