Berisha: Do të ngre padi kundër Sekretarit Blinken për shpifje

Ish-Kryeministri Sali Berisha në një konferencë për mediat ka njoftuar sot se do të ngre një padi për shpifje kundër Sekretarit Amerikan të Shtetit, Antony Blinken.

“Jam këtu për të informuar ju, për një vendim të pazakonte por të rëndësishëm. Për arsye që janë tërësisht që janë të panjohura për mua, Sekretari Amerikan i SHteti, ka publikuar dje pa asnjë paralajmërim dhe në mënyrën më shpifëse një vendim për mua. Dua të theksoj se në të gjithë jetën time politike, por mund të shkoni dhe më tutje që kur kam prekur rrogën e parë, e deri më sot nuk ka njeri në Shqipëri apo në botë që të thotë që unë jam i implikuar në një aferë korruptive.

Ndaj dhe unë kam autorizuar avokatin tim në një vend  neutral në Francë që të ngre një padi kundër Zotit Blinken për shpifje publike”.

Leave a Reply