Boki 13 i janë gjetur katër pistoleta

Në Gjykatën Penale në seancën gjyqësore për rastin “Reket”,edhe sot janë prezantuar provat materiale.

Nga fotografit të shkrepura gjatë bastisjes në shtëpinë e ish prokurores Speciale, Katica Janeva shihet se ajo ka poseduar pajisje për fitnes, biçikletë dhe thes boksi. Derisa Boki 13 ka poseduar edhe disa pistoleta. Fotografitë flasin për 4 pistoleta, që është larg arsenalit që ka poseduar Zoran Milevski-Kiçeec.

Leave a Reply