“Bombat”, reagojn “Ballistët”

Pas publikimit të ashtuquajturave bomba kane reaguar edhe tifo grupi ”Ballistet”

REAGIM!!!

Shkas tallja e disa “individëve” pa vlerë me emrin tonë të shenjtë!!!

Të nderuar ne e dijmë se ju aspak nuk ja keni idenë për domethënien e emrit BALLIST, për sakrificat tona si BALLIST. Të ju tregojmë, ne asnjëherë nuk jemi mposhtur, asnjëherë nuk jemi dorëzuar dhe gjithmonë kemi dalë fitimtar përballë hijenave nga karpatet, vetëm e vetëm ta mbrojmë SHQIPTARINË dhe ta bëjmë krenar çdo SHQIPTAR!!

Por, sot jemi në shok nga ajo që dëgjuam!!! Ne që nga themelimi sinqeritetin, djersën dhe vullnetin më të madh në jetë e kemi pasur për SHQIPTARI, për SHKËNDIJËN dhe BALLISTËT. Ne kurrë nuk do të lejojmë të nëpërkëmbet emri SHKËNDIJË dhe emri BALLIST!!!

Jo rastësisht, pasi që ata janë krenaria e pastër kombëtare në ILIRIDË. Dhe, vjen momenti të dëgjojmë që “dikush” ironizon me emrin e BALLISTËVE !!!

Ore të mjerë, ne jemi ata BALLISTËT që dhe me jetët tona i kemi mbrojtur vlerat kombëtare, emrin SHKËNDIJA dhe emrin BALLISTËT, për dallim prej juve që në emër të kombit keni bë nëpërkëmbje te popullit SHQIPTAR!!!
Dijeni njëherë e përgjithmonë se:

BALLISTËT DHE SHKËNDIJA JANË AMBASADOR I SHQIPTARËVE NË ILIRIDË 

SHQIPËRIA SHQIPTARËVE, VDEKJE TRADHËTARËVE!!!

/Tetova1/

Leave a Reply