Category Archives: Kendveshtrim

Teatri

Teatri si godinë është vendi ku shikohet dhe përjetohet katarsisi (spastrimi shpirtëror). Si subjekt jurdiko-kulturor është institucion nacional jashtëzakonisht i…

Libri

Libri nuk është prodhim i shtëpisë botuese, as prodhim i ministrisë së kulturës! Libri është vepër e shkrimtari, është copa…