Category Archives: Kendveshtrim

Kombi dhe identiteti kulturor

Tendenca për ngulfatje të identitetit kulturor përmes përkatësisë shtetërore është genocid kulturor, është shkelje e të drejtave të njeriut. Arritja…

U bëmë gaz i botës!

Pas përfundimit të Festivalit të 60-të të RTSH-së, shpërthyen kritikët formalistë dhe, që të gjithë, e nxorën “në pushkatim” këngëtaren…

Zgjohu Europë!

Separatistët po e çojnë Bosnje-Hercegovinën drejt katastrofës. Bashkësia ndërkombëtare duhet ta ndalë këtë. Në vendin perëndimor ballkanik BE mbron vlerat…