Category Archives: Opinion / Analizë

Po flitet…

Sa herë që ka ndodhur një gjë e bukur, gjithmonë është folur, sa herë që ka ndodhur ndonjë tradhëti me…

Hezitim dhe iritim

Është i pakuptimtë mosreagimi i Shaqir Fetait me rastin e një “aktiviteti” që ka zhvilluar në këtë fundjavë! Ka pritur…