Category Archives: Opinion / Analizë

Merimanga helmuese

Merimanga, për shkak të mënyrës së të ushqyerit dhe “veprave” të saj, llogaritet si simbol i tradhëtisë! Ajo thurrë rrjetin…

Misioni i përfunduar

Deshqiptarizimi dhe deorganizimi i Bashkësisë Fetare Islame, apo, devalvimi i një strategjie që një Institucion të bëhet i patejkalueshëm në…

Hoxhallarët e partive

Përkushtimi është pasqyrim i nijetit, për më tepër, i shpirtit! Myslimani i devotshëm ka për obligim t’i përkushtohet Krijuesit të…

Alarmi i kuq

I mbetet strukturave drejtuese të VLEN-it që të jenë vigjilent, të kenë kujdes dhe mos t’u japin shansin që me…