Çfarë ndodhi në protestën e opozitës…

Opozita e bashkuar zhvilloi sot protestën e 9, në vetëm 8 javë, ndërsa ky ishte i treti manifestim i madh, pas atyre të 16 Shkurtit dhe 16 marsit.

Edhe këtë herë, u bë i qartë apeli për largimin e kryeministrit Edi Rama, thirrje të cilën opozita e artikulon që prej 16 Shkurtit, dhe krijimi i një qeverie tranzitore.

Pas rreth 4 orësh protestë, Lulzim Basha falënderoi protestuesit për pjesëmarrjen dhe garantoi se nuk do të ketë kompromis me “qeverinë e krimit” siç e cilësoi ai.

Më poshtë kemi përzgjedhur disa nga detajet e protestës së opozitës.

 

Leave a Reply