Çfarë po ‘kurdis’ Dashamir Shehi? Bën njoftimin e rëndësishëm

Kreu i LZHK-se, Dashamir Shehi ka njoftuar se ka ndërmarrë një iniciative të quajtuar “Po për Shqipërinë”.

Kjo iniciativë prezantohet ditën e nesërme live në Facebook, ndërkohë Shehi thotë se kjo është një platformë e re e të bërit politikë ndryshe në Shqipëri.

POSTIMI

Të dashur miq,

Nesër, së bashku me disa aktivistë të shoqërisë civile, do të prezantoj një platformë të re politiko-kulturale: “PO për Shqipërinë”.

Kjo do të jetë një mënyrë e re e të bërit politikë ndryshe në mënyrë transparente dhe gjithëpërfshirëse.

Jeni të ftuar te na ndiqni live.

Me respekt,

Dash Shehi

Leave a Reply