Civitas.al, Withers: Mero Baze mori 500 mijë euro nga Beso i Tajvanit

Në kabllogramën e dërguar në kohën kur John Withers ishte ambasadori i SHBA   në Tiranë, ai shkruan se  Mero Baze, shumë i afërt me kryeministrin e asaj kohe, është prishur me të për shkak se Berisha i ka djegur në dorë letrat e Taiwanit. Sipas këtij raporti të Withers , Mero kishte marrë gjysmë milioni euro nga pronari i kësaj qendre për t’i nxjerrë liçencën e kazinosë.

Ja dhe kabllogrami:

Screenshot_2016-02-10-16-15-35-1

Leave a Reply