Deputetët votuan ndryshimet në Kodin Zgjedhor

Deputetët në orët e hershme të mëngjesit me 75 vota pro votuan ndryshimet dhe plotësimet në Kodin Zgjedhor dhe propozim ligjin për personat e paevidentuar në Librin Amë.

Leave a Reply