DPS shpall fitoren e Milo Gjukanoviç

Deputeti i kësaj force politike Milos Nikoliç tha se me votat e numëruara deri tani Gjukanoviç ka mbi 54 përqind të votave. Ai tha se kjo ishte një fitore e madhe dhe historike “në një fushatë në të cilën ai ishte vetëm kundër të gjithëve”.

Procesi i votimit u  mbyll në orën 20:00, ndersa Exit Pollet nxjerrin fitues ish-presidentin Milo Gjukanoviç me 53,4 % të votave, ndërsa kandidati konkurent Bojaniç me 34%, Vuksanoviç 7.9% të votave.

Pritet që mbështetës të Milo Gjukanoviç të mblidhen ne ndertesen e vjeter te qeverise per te festuar fitoren.

 

Leave a Reply