Drafti përfundimtar i “Venecias”: Mandati i kryeprokurorit nuk duhet të ndërpritet

Komisioni i Venecias ka dërguar në Tiranë draftin përfundimtar për reformën në drejtësi.

Sipas Komisionit të Venecias, mandati i kryeprokurorit Llalla nuk duhet të ndërpritet dhe 3 anëtarët e Gjykatës Kushtetuese të zgjidhen me 2/3 e votave në Parlament.

Leave a Reply