Durrës/ Vazhdon procesi i shembjes së ndërtesave

Në Durrës vazhdon procesi i shembjes së ndërtesave.

Procesi i shembjes së ndërtesave ka nisur menjëherë pas përfundimit të procesit të kërkim-shpëtimit.

Pas “Lubjanës”, “Korali” dhe “Gostivari” gati për prishje nga IKMT.

Po verifikohen dokumentat e pronësisë dhe do fillojë prishja edhe atje po në rrugën e Plazhit.

Leave a Reply