Dy të arrestuar për kokainë në Gostivar

Ministria Punëve të Brendshme njofton se mbrëmjen e djeshme, respektivisht në ora 22:30 policia ka arrestuar 38-vjeçarin Sh.S. dhe 24-vjeçarin Z.I., të dy nga Gostivari. Policia gjatë kontrollit rutinë tek personat në fjalë ka gjetur disa pako me kokainë.

Leave a Reply