EMRI & FOTO/ Kandidati i parë për kryeprokuror: Duke qenë i përkohshëm nuk kam bërë një platformë

Komisioni i Ligjeve ka nisur ditën e sotme që të dëgjojë kandidatët për kryeprokuror. I pari në listë ka qenë Arqile Koça, prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Pasi tha se e kishte nisur punën si prokuror në Korçë e më pas edhe si kryetar i Prokurorisë së Devollit, e më pas nga marsi i vitit 1997 e deri më tani është prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.
Duke folur në komision dhe i pyetur nga anëtarët se cila është platforma e tij, kandidati për Prokuror të Përgjithshëm të Përkohshëm tha se nuk kishte përgatitur një të tillë.
“Duke qenë i përkohshëm nuk kam bërë një platformë, sepse edhe koha nuk e mundëson një gjë të tillë”, është shprehur prokurori Arqile Koça.

Leave a Reply