Ende mblidhen dhe përpunohet dokumentacioni për lëndët për nepotizëm

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit kumtoi se ende grumbullohen dhe përpunohet dokumentacioni lidhur me lëndët e hapura për punësimet me dyshim për nepotizëm.

KSHPK e përgënjeshtroi spekulimin e shfaqur në media se “Antikorrupsioni tashmë ka konfirmuar se djali i Stoçevskës është punësuar në mënyrë të kundërligjshme dhe nuk i ka plotësuar kushtet e konkursit”.

Leave a Reply