Finalizimi i Demarkacionit, Rama në rrugë drejt Prishtinës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i është gëzuar tej mase arritjes së aneks-marrëveshjes në mes të Kosovës dhe Malit të Zi. Ai menjëherë është nisur për në Prishtinë.

 

Leave a Reply