FOTOT: Çuni i Fahriut bën “garipin” dhe përleshet me policinë, që në mëngjes (dhe pse policia nuk merr asnjë masë ndaj tij)

Çuni i Fahri Balliut është përleshur me forcat e policisë, ndërsa me vete kishte disa protestues të “Unazës së Re”.

Ai ka tentuar të çajë kordonin e policisë, por nuk është lejuar.

Kujtojmë që Çuni i Fahriut ka katër muaj që bllokon rrugën tek “Astiri” çdo ditë, duke ua nxirrë jetën atyre që kalojnë andej, por deri më tani, policia nuk ka marrë asnjë masë./Lexo.al/

Leave a Reply