Gjetan Keta, përshendetet në ring nga Hoffman, Topi dhe Moisiu

Gjetan Keta  përshendetet në ring nga ambasadori Gjerman, Hoffman.

Për ta përshëndetur Ketën, në ring kanë zbritur edhe dy ish presidentët e Shqipërisë, Bamir Topi dhe Alfred Moisiu.

Në ring shpalosen dy flamujt ai Shqiptar dhe Gjerman.

Leave a Reply