Gjobitet “inspektor” Bujar Osmani?

Alsat mëson se ndaj Bujar Osmani do të ngrihet kallëzim për kundra vajtje për shkelje të ligjit për qarkullim rrugor. Bujar Osmani shihet në një video që publikoi vetë në profilin e tij në Facebook teksa flet në telefon gjatë lëvizjes me automjet si dhe kalimin më vijë të plotë. Për aktivitetin e tij në video Alsat informoi një ditë më parë/Alsat

Leave a Reply